Så här går vi till väga – STEG 2

Vi tar reda på vilken kost som är bäst lämpad för dig och jag anpassar kostplanen efter dina smaker och möjligheter. Det kommer att dyka upp livsmedel du inte använt tidigare, vilket är nödvändigt för att skapa nya vanor och beteenden.

Jag kommer att ge dig information och kunskap som ger dig förståelse om hur kost och träning påverkar dig och din kropp. Du får en snabbguide för kroppens anatomi och en i ämnet ”näringslära” att studera.

Med den nya kunskapen jag ger dig kommer du kunna vända upp och ner på dina gamla vanor och beteenden till nya som jag är med dig och bygger upp till nya framgångsrika vanor och beteenden.

Allt som du och jag diskuterar, det stannar mellan oss. Jag har ingen avsikt eller anledning att dela med mig av din historia. Jag kan komma att fråga om jag får använda dig som ett exempel gällande resultat och framgång med kost och motion.

Vi tydliggör det mål du har funderat ut för att du ska kunna skapa ett fokus att arbeta mot.

På något sätt ska vår kommunikation fungera och det finns olika möjligheter att göra det på. Jag har tillgång via:

Mail (är lite av en självklarhet)
Facebook
Skype (Kanoncoachen)
KIK (Kanoncoachen)

Vi finner hur som helst ett optimalt sätt att föra den snabbare frågeställningarna som uppstår.