Vem behöver kostrådgivning?

Jag påstår att vem som helst kan behöva en kostrådgivning.

Jag kan berätta kort om det tillfället då jag själv använde mig av en kostrådgivare. Jag hade helt enkelt fastnat i mitt eget tänkande och inte lyckades lista ut mitt eget problem och anlitade då en kostrådgivare. Det gjorde att jag fick upp ögonen och började tänka i nya banor. Därefter började resultaten jag sökt efter uppenbara sig. Sedan dess har jag klarat mig bra på egen hand, men jag fastnar titt som tätt ändå men nu vet jag hur jag ska söka och finna information på ett helt annat sätt än jag gjorde då. Och nu vill jag även kunna bidra med kunskap och hjälp till dig och andra människor som har fastnat på liknande sätt som jag, att komma vidare i sin utveckling.

En kostrådgivning med mig kommer göra dig mer medveten om vad du äter nu och kanske bör äta framöver, den kommer att ge dig en ny och större förståelse hur kosten påverkar dig och din kropp samt hur DU kan påverka dig själv med hjälp av kosten.

Det här får du av mig, Kanoncoachen:

Information
En förståelse kring kosten.
En kartläggning.
Beräkning av kosten, mängd och innehåll.
En personlig kostplan.
Ett personligt träningsschema/program.
Mätning och vägning med uppföljning.
Coachning, rådgivning och support för att nå dina mål.

Hur går vi vidare? Klicka här!